ALTIN
 4.563,13
DOLAR
 41,1828
STERLİN
55,5933
EURO
 48,1704

banner22

Kültür Varlıklarında Yapılacak Restorasyonlar Konulu Toplantı Düzenlendi

Kültür Varlıklarında Yapılacak Restorasyonlar Konulu Toplantı Düzenlendi 

Eklenme Tarihi

07 Ağustos 2026 02:14

Güncelenme Tarihi

07 Ağustos 2026 02:14
Kültür Varlıklarında Yapılacak Restorasyonlar Konulu Toplantı Düzenlendi

Valimiz Sayın Recep Soytürk başkanlığında Vali Yardımcısı/YİKOB Başkanı Kaan Peker, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter  Yardımcısı Rıza Enver Kılcı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı İsmail Gülsen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Şube Müdürü Şuayp Özer’in katılımıyla Kültür Varlıklarında Yapılacak Restorasyonlar konulu toplantı düzenlendi
Düzenlenen toplantıda Süleymanpaşa, Çorlu, Hayrabolu ve Şarköy ilçemizde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen kültür varlıklarının son durumu hakkında Şube Müdürü Özer tarafından sunum yapıldı.
Ardından restore edilmesi planlanan Constantin Evi ve Sur Duvarları, Reşat Nuri Güntekin (Çalı Kuşu) Evi ve Süleymanpaşa ilçemizde bulunan tarihi 3 ev hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. 
Taşınmazların restorasyonun yapılarak gelecek kuşaklara aktarılması için yapılabilecek iş ve işlemler görüşülerek istişarelerde bulunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner10